Groepsfoto of familiefoto’s

Tomwinters fotografie groepsfoto

Ik maak voor jou/jullie een mooie foto van je familie, van je vriendengroep, van je hobby groep, je band, sportteam of van jou en je collega’s. Ik heb ervaring in het maken van foto’s van kleine familie groepen tot aan groepen van +-100 mensen. Je mag mij contacten om een foto te maken van jou en jou groep.

Wat we gaan doen is samen ergens afspreken op een locatie in overleg. Misschien is die locatie op je werk of tijdens een optreden of ergens tijdens een boswandeling. In overleg wordt de locatie altijd duidelijk en sta ik open voor samenwerking. Samenwerking is erg belangrijk. Ik maak de foto’s, maar iedereen zijn mening wordt gewaardeerd. Op die manier kom je tot het mooiste beeld. Bij groepen zal ik wel wat meer leiding nemen om iedereen bij het onderwerp te houden. Mijn manier van werken is mensgericht en ben ervaren in het werken met groepen.

Met je familie op de foto? Dat kan ik voor je doen. Fijn voor mij is als ik een aanspreekpunt heb van jullie groepje. Iemand die vanuit jullie groepje alles regelt met mij. Ik kan helpen door bijvoorbeeld een uitleg in word op te sturen met handige instructies mbt praktische tips en dergelijke.

Heb je een sportgroep of hobby groep en willen jullie een foto voor op de muur van jullie groep dit jaar? Ik kan die foto voor jullie maken. Jullie schaken samen? Jullie spelen samen tennis? Jullie doen samen aan golf? Jullie schilderen samen? Ik zal jullie met jullie sport of hobby op de foto zetten. We maken samen op de door jullie gekozen locatie de foto’s.

Wil je een foto waar al je werknemers op staan? Of wil je een foto waar je met je collega’s op staat? Ik kan dit voor jullie op professionele manier doen. Willen jullie juist een professionele uitstraling of juist een gezellige en ontspannen uitstraling? Alles is mogelijk en ik kan mij aanpassen aan alle situaties. Wil je juist individuele foto’s van werknemers dan kan ik ook individuele portretten maken. Kijk ook eens bij mijn pagina over portretten.

Ik vind het fijn om samen te werken met jullie. Ik heb ervaring en specifieke kennis, maar ik vind het even belangrijk dat degene die de foto’s juist wil de vrijheid heeft om mee te denken. Fotografie is de kennis van kennis in licht en vormgeving. Ik probeer op een zo goed mogelijke manier jullie idee vast te leggen.